zaterdag/zondag voetbal voor senioren - Eerbeekse Boys

zaterdag/zondag voetbal voor senioren

2 december 2016 13:45


Middels dit schrijven maakt het bestuur haar standpunt kenbaar met betrekking tot het zaterdag/zondag voetbal voor senioren.

Het bestuur is van mening dat het op dit moment niet wenselijk is en acht de tijd niet rijp om met selectievoetbal van de zondag naar de zaterdag over te stappen. Eerbeekse Boys zit op het gebied van onder andere de aanleg/onderhoud van onze velden en het vrijwilligersbeleid in een uitdagende periode. Wat nu nodig is, is rust. Een dermate heftige koerswijziging zet ons verder af van waar we willen staan, namelijk een gezellige club waar iedereen plezier heeft en met respect samenwerkt. Kortom het is de taak van ons allen om stabiliteit aan te brengen en de noodzakelijke optimalisaties door te voeren. Hier past een dermate ingrijpende verandering niet in.

Het bestuur ziet wél een meerwaarde voor recreatief voetbal op de zaterdag en zal dit ook blijven faciliteren. Daarnaast zal dit vanaf de start van het nieuwe seizoen vrijgegeven worden voor alle spelende leden (augustus 2017).


Het bestuur vertrouwt erop een juiste afweging te hebben gemaakt en zal indien van toepassing op de budgetvergadering van december uw vragen beantwoorden.

 
Met sportieve groet,

Peter de Zwaan
Voorzitter Eerbeekse Boys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!