Frank van Binsbergen nieuwe trainer SV Eerbeekse Boys

9 december 2020 21:30


Persbericht:
SV Eerbeekse Boys heeft een nieuwe hoofdtrainer, vanaf zomer 2021 is Frank van Binsbergen de nieuwe hoofdtrainer van SV Eerbeekse Boys.

Frank van Binsbergen heeft de afgelopen 4 seizoenen de hoofdmacht van Loenermark onder zijn hoede gehad en daarvoor was hij trainer bij VV Rheden. Als speler heeft de nieuwe trainer van Eerbeekse Boys op hoog niveau gespeeld bij ondermeer De Graafschap, Rheden en de Bataven.

Bestuurslid Peter Hommel is blij met de nieuwe trainer, ‘een jonge trainer met de nodige ervaring, die ons verder zal helpen de huidige spelersgroep van het eerste beter te maken, zodat wij een stabiele derde klasse worden met een vaste plek in het linkerrijtje’ . ‘Wij merkten in de sollicitatie procedure dat alle trainers ons plaatje van de goede jeugdopleiding, met een zeer talentvolle JO19-1 team en een sterk tweede elftal dat op een goed niveau speelt, aantrekkelijk vonden. Ook Frank van Binsbergen sprak dit aan, vertelt Hommel trots. 'Wij hopen allen dat iedereen weer snel kan gaan voetballen, en onze huidige trainer Hans uit den Boogaard op een goede wijze het seizoen bij ons kan afronden’.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!