Sponsorpakketen - Eerbeekse Boys

Sponsorpakketen


Sportclub sv Eerbeekse Boys is niet meer weg te denken uit de samenleving van de gemeenten Brummen. Bijna negentig jaar vormt de club het sociale centrum voor mensen die willen sporten en daarnaast op zoek zijn naar gezelligheid. Hiervoor zijn tientallen vrijwilligers wekelijks in touw om iedereen met plezier te laten sporten.
Met als grondslag de twee ijzersterke beleidsplannen, zowel voor de senioren als de jeugd, streeft sv Eerbeekse Boys na om zich kwalitatief telkens weer te verbeteren. Voor de uitvoering van deze plannen zijn externe financiële bijdragen noodzakelijk. Dit kan niet alleen betaald worden uit contributies, kantineopbrengsten en andere incidentele acties. Om voldoende financiële armslag te vinden is hulp van buitenaf, in de vorm van sponsoring in de breedste zin van het woord, keihard nodig.U kunt ons helpen, als sponsor, door uw naam, op welke wijze dan ook, te binden aan onze vereniging. Hierbij dient u voor uzelf ook twee doelen: naast een sociaal-maatschappelijke activiteit kunt u ook uw bedrijf op een positieve wijze profileren. We hopen u op één of andere wijze te kunnen interesseren voor onze vereniging. 
Wellicht besluit u ook om sponsor te worden, het levert uw bedrijf gegarandeerd positieve aandacht en business-to-business op! Tot ziens op ons gezellige sportcomplex.

het sponsorpakket kunt aanvragen bij de sponsorcomissie.

Wilt u meer of andere informatie neemt u dan contact op met de PR & Sponsorcomissie


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!