Registratie

Beste leden,

Onderstaand aanmeldformulier is bestemd voor alle leden die in seizoen 2021/2022 willen gaan voetballen in één van de teams bij Eerbeekse Boys, dit geldt ook voor niet-competitieteams zoals de 45+ spelers (Ouwelullen). Hieronder kun je aangeven of je beschikbaar ben én welke vrijwilligerstaak je wilt gaan doen, voor gemiddeld 16 tot 20 uur per seizoen. 

Voor spelers geboren in 2006 of later geldt dat de ouders een vrijwilligerstaak moeten doen. Voor spelers geboren in 2005 of eerder geldt dat zij zelf de vrijwilligerstaak moeten doen. Indeling gaat op basis van beschikbaarheid en aantal benodigde taken. De taken hieronder genoemd zijn de taken waarvoor wij het hardst op zoek zijn naar mensen, maar er zijn voldoende andere taken zoals Stage-begeleiders, opvang wedstrijddagen, omroeper eerste elftal, coördinator oefenwedstrijden om er maar een paar te noemen. U kunt ook overige invullen, met hetgeen u voor ons wilt betekenen. De taak die hieronder opgegeven wordt, geldt als voorkeur, maar daar kan in geval van worden afgeweken indien dit nodig is. Hierover zal dan ook gecommuniceerd gaan worden met de betrokkenen. Indien dit formulier niet wordt ingevuld, zal de desbetreffende speler niet in een van de teams voor seizoen 2021/2022 ingedeeld gaan worden.

Let op, voor ieder spelend lid moet dit ingevuld worden, dus ook als er meerdere leden per gezin zijn. Voor ouders met meerdere spelende kinderen zal bij de vrijwilligerstaak rekening worden gehouden met het aantal leden per gezin en zal het aantal vrijwilligersuren niet bij elkaar opgeteld worden. Het streven is om voor de zomervakantie een voorlopige indeling bekend te maken, meld je daarom zo spoedig mogelijk aan.

Registratie voetballen

Ik stel mij beschikbaar voor de najaarscompetitie seizoen 2021/2022 en blijf actief voetballen t/m begin december 2021

Wil de volgende vrijwilligersta(a)k(en) doen, ca. 8 tot 10 uur t/m december 2021

Indien je Overige hierboven hebt aangegeven vul dan in welke vrijwilligerstaak.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!