Home - Eerbeekse Boys

Home

Beter een goede buur dan een verre vriend !

6 september 10:45  De afgelopen weken hebben we diverse meldingen ontvangen over overlast veroorzaakt door voetballende jeugd uit zowel Loenen als Eerbeek bij de buurvereniging Loenermark.meer »

165x gelezen

Neenah Coldenhove zoekt nieuwe collega's!

5 augustus 12:30  Neenah Coldenhove zoekt nieuwe collega's! Klik op de foto hiernaast en ontdek jouw carrièrekansen. 🚀 Geïnteresseerd? Neem contact op met hierna genoemde mailadres. Derma.put@neenah.com

221x gelezen

In Memoriam Hans Reinders (1955 – 2023)

31 juli 18:30  Met veel verdriet ontvingen wij het bericht van het overlijden van Hans Reinders op 23 juli j.l. Hans was een zeer gewaardeerd lid van de Eerbeekse Boys; geboren in 1955 en lid geworden van onze club in 1965. Vanaf daar doorliep hij de verschillende jeugdelftallen en speelde hij bij de senioren. Hij werd zeer gewaardeerd doordat hij gedurende tientallen jaren als leider verschillende jeugdteams onder zijn hoede nam. Buiten het veld was hij een toegewijde internationaal vrachtwagenchauffeur. We koesteren de herinneringen aan zijn betrokkenheid bij onze vereniging en wensen familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

171x gelezen

Drukke weekenden bij Eerbeekse Boys

18 juli 19:00  Het jaarlijkse voetbalkamp, Derde Helft Eerbeekse Boys: het seizoen 2022/2023 afgesloten, Derby Cup: Eerbeekse Boys - Loenermark, lees verdermeer »

296x gelezen

Nieuwe materiaalman Eerbeekse boys

17 april 20:00  Na jaren de functie van materiaalman op zich te hebben genomen heeft Wim Arends aangegeven daarmee te stoppen. Voor zijn vele jaren inzet hierin zijn wij dankbaar en zullen hem binnenkort op gepaste wijze bedanken. meer »

672x gelezen

Vacature Bestuurslid voetbalzaken: verbinder gezocht

13 april 19:00  We hebben momenteel nog één officiële vacature in het bestuur: voetbalzaken. Hoewel het misschien een beetje voetbaltechnisch klinkt, gaat het er vooral om een aantal belangrijke ondersteunende taken te helpen vormgeven, zoals het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechters. Het gaat niet om voetbaltechnische zakenmeer »

492x gelezen

Geslaagd paastoernooi vraagt om herhaling

13 april 19:00  Op tweede paasdag vond er bij de Eerbeekse Boys een zeer geslaagd voetbaltoernooi plaats voor jeugdteams uit de regio. Op een zonnige paasmaandag speelden ongeveer 35 meiden- en jongensteams verschillende wedstrijden in een zestal poules. Op ons sportpark mochten we enthousiaste gastteams ontvangen uit Apeldoorn, Dieren, Wageningen en Rozendaalmeer »

284x gelezen

''Pak de agenda er maar bij!

24 februari 17:15  Het komende jaar staat weer boordevol leuke evenementen en activiteiten voor jong en oud. Hier en daar worden er nog evenementen toegevoegd aan het programma. Dat hoor je t.z.t. Zien we jou op onderstaande data?! ''

478x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!