Home

Trainersclinic

21 oktober 16:00  Op maandag 25 oktober wordt bij SV Eerbeekse Boys de eerste trainersclinic van het seizoen gehouden, door ervaren jeugdtrainers van Go Ahead Eagles. De avond zal een praktijk deel omvatten en een stukje theorie, tevens is er de gelegenheid om vragen te stellen. Het programma is als volgt:meer »

31x gelezen

Bokbierdag

5 oktober 20:30  Zondag 24 oktober bij de Eerbeekse Boys, iedereen is welkom, maar wel gelieve je aan te melden dan ben je verzekerd van een plaats.meer »


Rabo club support

4 oktober 18:15  Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober.meer »

54x gelezen

Jesper Holdijk scoort 200x voor Eerbeekse Boys

26 september 21:00  Jesper Holdijk (34) scoorde afgelopen zaterdag 25 september in de competitiewedstrijd tussen Eerbeekse Boys en Sv Waalstad (uitslag: 2-0) zijn 200e en 201e officiële doelpunt voor het 1e elftal van Eerbeekse Boys.meer »

151x gelezen

PLUS Spaaractie

7 september 11:45  Zondag 5-9-2021 start de Plus met een nieuwe spaaractie. 'Spaar je club gezond' Bij elke €10 euro ontvangen jullie een sponsorpunt. De unieke code van je voucher kun je open krassen. De QR code die tevoorschijn komt kun je scannen of je gaat rechtstreeks met je telefoon naar plus.nl/sponsorpunten. Je kunt onze club selecteren waardoor het sponsorpunt naar onze club gaat. Hoe meer sponsorpunten wij gezamenlijk sparen, hoe meer euro's dat oplevert voor de club kas. We zullen zorgen dat er ook een inzamelingsemmer in de kantine staat waar de sponsorpunten in gedoneerd kunnen worden. Doneer je echter zelf direct via de site dan kun je elke week een cadeau kaart van de Plus winnen t.w.v. €75,-. We hopen dat jullie allemaal mee willen sparen! In de bijlage vinden jullie de folder die bij deze actie hoort. meer »

97x gelezen

Gezocht | Sport verzorgers

4 augustus 21:45  Voor onze voetbalclub zoeken wij nog verzorgers die op trainingsavonden en wedstrijden dagen, de verzorging van spelers willen doen. Ervaring is mooi, maar ook zonder ervaring maar wel interesse ben je welkom en kunnen wij je een cursus aanbieden om meer te leren. Tevens zoeken wij EHBO's ers die op zaterdagen aanwezig zijn op ons Sportpark. Info via voetbalzaken@eerbeekseboys.nl

124x gelezen

EK Poule "De Winnaars"

12 juli 18:15  Wat een zinderende EK finale… na de strafschoppen waren er aardig wat positie wisselingen in de EK League. Ook na het berekenen van de Europees kampioen is de stand nog eens op zijn kop gegooid.meer »

531x gelezen

Veteranen verrassen sponsor Stuyv Inn met ludiek cadeau

8 juli 17:00  Toen vorig jaar de shirtsponsor van de veteranen van Eerbeekse Boys afhaakte, nam Stuyv inn, toen nog niet eens geopend, direct de vrijgekomen plaats in. Bij de overdracht van het nieuwe shirt werd natuurlijk een foto gemaakt. Deze foto diende als format voor het originele cadeau dat de veteranen zaterdag 3 juli met een kleine afvaardiging als dank aan Gert-Jan Blom en Sander Wehrmeijer van Stuyv inn overhandigden. De veteranen hopen dat Gert-Jan en Sander een mooi plaatsje in de fraaie inrichting van Stuyv inn kunnen vinden voor deze verrassing en wensen beide boys tevens veel succes.meer »

308x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!