Home

Seizoensopening 2021

Vandaag, 24 juli 22:00  Zaterdag 4 september organiseert de evenementen commissie een seizoen opening. De meeste teams spelen hun 1ste beker wedstrijd waarna rond een uur of 19:00 het feest kan los barsten. Hapjes, drankjes en een DJ is geregeld. Uiteraard kan het alleen wanneer de corona maatregelen het toestaan. Zet hem alvast in je agenda!

0x gelezen

EK Poule "De Winnaars"

12 juli 18:15  Wat een zinderende EK finale… na de strafschoppen waren er aardig wat positie wisselingen in de EK League. Ook na het berekenen van de Europees kampioen is de stand nog eens op zijn kop gegooid.meer »

339x gelezen

Veteranen verrassen sponsor Stuyv Inn met ludiek cadeau

8 juli 17:00  Toen vorig jaar de shirtsponsor van de veteranen van Eerbeekse Boys afhaakte, nam Stuyv inn, toen nog niet eens geopend, direct de vrijgekomen plaats in. Bij de overdracht van het nieuwe shirt werd natuurlijk een foto gemaakt. Deze foto diende als format voor het originele cadeau dat de veteranen zaterdag 3 juli met een kleine afvaardiging als dank aan Gert-Jan Blom en Sander Wehrmeijer van Stuyv inn overhandigden. De veteranen hopen dat Gert-Jan en Sander een mooi plaatsje in de fraaie inrichting van Stuyv inn kunnen vinden voor deze verrassing en wensen beide boys tevens veel succes.meer »

84x gelezen

Afmeld procedure Lidmaatschap

1 juli 22:30  Zoals jullie hebben kunnen lezen in de brief die jullie ontvangen hebben zal afmelden volgens 2 vaste moment per seizoen kunnen. De maatregel geldt voor alle spelende leden. De eerste datum verstrijkt op 1 juli. Dit betekent dat vanaf 1 juli 2021 leden zich niet meer kunnen afmelden als lid en lid blijven tot minimaal 31 december 2021 en geacht wordt deel te nemen aan het team waarin men wordt ingedeeld.

71x gelezen

Tegen KK

30 juni 20:30  Kanker is al jaren een van de meest gebruikte scheldwoorden in Nederland. En dat terwijl woorden net als een klap in je gezicht, serieus pijn doen. meer »

68x gelezen

Gezocht

24 april 10:00  Wij zoeken voor onze zaterdag 1 en 2 elftallen een grensrechter, info bij Lammert Mulder ( ljmulder56@gmail.com )

223x gelezen

Wij zoeken jou

31 maart 22:15  Eerbeekse Boys een actieve voetbalvereniging midden in het Eerbeekse leven. Wij bieden aan jongens, meiden, mannen en vrouwen de mogelijkheid om zowel recreatief als prestatief te sporten. Zeker in deze tijd is voor iedereen belangrijk om voldoende te bewegen. Bij Eerbeekse Boys kan dat. Om alle voetballers goed te kunnen begeleiden zijn wij dringend op zoek naar mensen die ons willen helpen in de voetbalorganisatiemeer »

310x gelezen

Vacature

27 maart 12:00  Ook onze hoofdsponsor Schotpoort Logistics heeft een vacature en maakt graag gebruik van onze media.meer »

443x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!