Home

Interview aanvoerder Sam Beukema: ?Bij Go Ahead voelt het specialer?

Vandaag om 12:18  Go Ahead Eagles herstelde zich zaterdagavond goed van de beslissende tik in de strijd om plek twee op de Vijverberg. De zure smaak van de 1-0 nederlaag bij De Graafschap werd weggespoeld met de beste wedstrijd van het seizoen. Het elftal van Kees van Wonderen won met 3-0 van Almere City. In deze vorm wil niemand tegen deze ploeg spelen in de play-offs. We praatten na met Sam Beukema. meer »


Een bekerfinale zoals hopelijk nog heel vaak/nooit meer

Vandaag om 11:27  18 april 2021, een schitterend lentezonnetje verwarmt Rotterdam-Zuid. Veel gebeurt er niet, maar in het hart van de buurt is er altijd wat leven op straat. Er lopen toch nog best veel mensen over de Beijerlandselaan, overgaand in de Groene Hilledijk. Met ruim twee kilometer is dit de langste vreetschuur van Nederland – hier ruik je specialiteiten vanuit de hele wereld, en bij avondwedstrijden zie je in de verte de lichtmasten van De Kuip. Die gaan vandaag op een gegeven moment ook aan. meer »


Haaland en Mbapp� openen jacht op tweede plek ESM Gouden Schoen, Depay bedreigt Weghorst

Vandaag om 9:30  Hoe zien de plaatsen twee en drie er straks uit in de eindstand van de ESM Gouden Schoen? Het antwoord is in deze fase absoluut nog niet te geven. De strijd is enorm spannend nu Erling Braut Haaland en Kylian Mbappé zich naast Lionel Messi en André Silva op de derde plaats hebben genesteld. Koploper Robert Lewandowski blijft onbedreigd koploper. meer »


Antony, Rasmussen en meer: de tops en flops van de KNVB Bekerfinale

Gisteren om 16:00  Ajax en Vitesse moesten zorgen voor een zinderende finale van het KNVB Bekertoernooi, maar niets bleek minder waar. Na een matig duel kwam Ajax als winnaar uit de bus. De volgende spelers kunnen terugkijken op een geslaagde of juist teleurstellende wedstrijd.  meer »


'Mister PSV' Willy van der Kuijlen (74) overleden: "Groot mens, grote voetballer"

Gisteren om 11:06  Willy van der Kuijlen is op 74-jarige leeftijd overleden, zo meldt PSV op maandagochtend. Van der Kuijlen is met liefst 311 doelpunten topscorer aller tijden in de Eredivisie. Rouwende PSV-fans en prominenten uit het Nederlands voetbal brengen op Twitter een ode aan de 22-voudig international.  meer »


Samenvatting KNVB Bekerfinale: Ajax - Vitesse (2-1)

Gisteren om 7:00  Ajax heeft voor de twintigste keer in de clubhistorie de KNVB Beker gewonnen. De Amsterdammers trokken tegen Vitesse na een moeizame tweede helft aan het langste eind door een late treffer van David Neres. Bekijk hier de hoogtepunten van de finale. meer »


De 7 meest interessante Eerste Divisie-spelers met een aflopend contract

18 april 2021 16:00  De seizoensontknoping in de Eerste Divisie nadert. De laatste weken van de competitie zullen in het teken staan van de strijd om de laatste promotieplaatsen. In deze weken zullen de eerste spelers ook al na gaan denken over hun toekomst. Deze zeven uitblinkers beschikken over een aflopend contract  meer »


Hoe vergaat het de huurlingen van Feyenoord?

18 april 2021 13:00  Feyenoord stuurde dit seizoen een heel legioen van huurspelers naar andere clubs. In Zwitserland, Engeland en uiteraard ook Nederland vinden we dit seizoen de huurlingen van Feyenoord terug. Hoe is het nu met de spelers die Feyenoord tijdelijk liet vertrekken. meer »


Meer nieuws

16 april 2021 8:30 Samenvatting AS Roma - Ajax 1-1

15 april 2021 22:55 Dit leerden we van AS Roma - Ajax

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!