Verzorging - Eerbeekse Boys

Verzorging


Blessurebehandeling (pdf)

 
Iedere dinsdag en donderdag is er op het sportpark verzorging aanwezig. Alle leden hebben de mogelijkheid zich door de aanwezige verzorger(s) te laten behandelen indien dit nodig blijkt te zijn.
Ook voor adviezen op het gebied van blessures en blessurepreventie kunnen de leden bij de verzorging terecht. De verzorgers hebben de beschikking over een eigen ruimte. Deze is buitenom of via kleedkamer 0 te bereiken.
De verzorgers zijn vanaf 19.30 uur aanwezig op het sportpark. Wel dien je vooraf even telefonisch een afspraak te maken. Spelers die dezelfde avond nog gaan trainen zullen als eerste worden behandeld. Uiteraard geldt ook voor hen: eerst een afspraak maken. De verzorgers kunnen zo een optimale planning maken voor die avond.
 
Verder hebben de verzorgers de mogelijkheid om de fysiotherapeut te raadplegen als ze er zelf niet helemaal uitkomen en graag verder advies willen hebben betreffende de geblesseerde speler. Het is mogelijk dat de geblesseerde speler wordt doorverwezen naar de fysiotherapeut voor eventuele verdere behandeling cq herstel. De verzorgers staan in nauw contact met een fysiotherapeut van praktijk fysiotherapie Eerbeek & Loenen.
Eens in de twee weken is er op de dinsdag van 19.30 uur tot 20.30 uur een fysiotherapeut aanwezig.
 
Heb je klachten en of pijntjes? Voel je vrij je te melden bij Andries of Mariëlle. 

Andries de Vries Tel. 06-49064931  
Mariëlle Lakerveld Tel. 06 14285785
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!